Dronningen af Saba & Kong Salomon

Vis stort billede
Dronningen af Saba & Kong Salomon

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Historien om Dronningen af Saba og Kong Salomon går igen i Biblen, Koranen og i det etiopiske epos Kebra Nagast. For tretusinde år siden, på grænsen mellem myte og historie møder to mennesker hinanden. De kommer begge til at præge deres samfund i så høj grad, at vi stadigvæk kender deres navne.

Makeda er jæger og landsbyboer i det sabeanske rige, der strækker sig fra Etiopien til Yemen. Knap voksen tager hun på en farefuld rejse mod en far, hun ikke kender og ender med at blive optaget i Kongen af Sabas råd.

I Israel overtager den unge Salomon tronen efter sin far, Kong David og må bevise, at han kan træde i sin magtfulde fars fodspor. Det lykkes ham at gøre Israel til en mægtig handelsnation og styrke landets forbindelser til omkringliggende riger.

Salomons rige er porten til både Damaskus og Rom, og Makeda beslutter sig for at rejse til Israel og lave handelsaftaler, der vil sikre hendes rige velstand.

Salomons byggerier har drænet statskassen, så Makedas rigelige gaver er kærkomne. I hans harem er kvinder fra mange egne, og snart drømmer han om også at gifte sig med den magtfulde kvinde fra Saba.

”Dronningen af Saba & Kong Salomon” er en stor roman om kærlighed, magt, strid og alliancer – og om hvor langt man vil gå for at nå sine mål.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Sideantal: 480
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Peter Stoltze
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 652 g
Udgivelsesdato: 13 Oct 2015
Oplagsdato: 16 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702172553

Sprog

Dansk

Dronningen af Saba & Kong Salomon Gyldendal