Drengen med den dansende gang

Vis stort billede
Drengen med den dansende gang

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Helt tilfældigt møder 42-årige Erik en dag Karl-Henrik på sit arbejde. Erik har ikke set Karl-Henrik i 30 år, men ved gensynet husker han, hvordan han i barndomsbyen, den lille jyske landsby Ansager, en sommerdag lavede en harmløs spøg med den dengang naive syv-årige Karl-Henrik sammen med sine venner Dorit og Villy.

Erik spørger Karl-Henrik, om han kan huske barndommens episode og forsøger at skabe en løs kontakt, men interessen synes ikke at være gensidig, og Erik glemmer Karl-Henrik igen. Næsten. For Karl-Henrik er stadig til stede i udkanten af Eriks liv, og derfor beslutter han sig for at undersøge mere omkring drengen fra barndommen.

Det, Erik finder ud af, giver ham bange anelser. Efterhånden går det nemlig op for Erik, at episoden 30 år tidligere hænger sammen med et nyligt dødsfald på Færøerne, og at ikke blot han, men også hans nærmeste, kan være i overhængende fare.

Drengen med den dansende gang er en roman om Erik Talkjær, et desillusioneret menneske, der føler, han har taget de forkerte beslutninger i sit liv og som pludselig befinder sig i en mystisk sag, der måske kan koste ham livet – eller også kan give ham livet tilbage.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bent Parbo
Sideantal: 461
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 147 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 669 g
Udgivelsesdato: 20 Feb 2013
Oplagsdato: 20 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792888716

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Drengen med den dansende gang Skriveforlaget