Drengen der hed Bekele

Vis stort billede
Drengen der hed Bekele

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En adoptivfamilie i krise. En etiopisk slægt i omstændighedernes vold. En mystisk maske, der forbinder nutid med fortid, Danmark med Etiopien, virkelighed med mytologi.
Drengen der hed Bekele er historien om den adopterede dreng Oskars favntag med sin dansk/etiopiske identitet og sine afrikanske rødder. Oskars verdensbillede styrter i grus, da hans adoptivmor bliver alvorligt syg under fødslen af en uventet – og for Oskars vedkommende uønsket – biologisk efternøler, samtidig med, at fortielser om hans adoption og sandheden om en smuk etiopisk maske pibler op til overfladen.
Overladt til sig selv og sine tanker drages Oskar ind i en verden af etiopisk mytologi og mystik i sin søgen efter svar. Hvem er hans biologiske familie? Og hvem er han selv – den etiopiske dreng, der engang hed Bekele?
Samtidig følger vi hans etiopiske slægts omtumlede tilværelse frem til det punkt, hvor en mor må træffe det mest umulige valg af alle.
Drengen der hed Bekele er en roman om nådesløse, men nødvendige proces det er at hele gamle sår og opnå nye erkendelser – både som person og som familie. Romanen dykker ned i adoption som livsvilkår og familieform og spørger, om grænserne for en familie er genetiske, juridiske eller følelsesmæssige?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Liebst Pedersen
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 09 Apr 2015
Oplagsdato: 09 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740602203

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk