Dissidentparken

Vis stort billede
Dissidentparken

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

‘Dissidentparken’ er den amerikanske forfatter Jonathan Lethems beretning om modkulturen i USA gennem det sidste trekvarte århundrede. Den er bygget op som en familiesaga over tre generationer. Rose Angrush er polsk jøde og kommunist og emigrerer som ung til USA i 1930’erne. Rose bliver kaldt Sunnyside Gardens røde dronning og er en karismatisk furie, som terroriserer omgivelserne med sine kompromisløse holdninger og sit skarpe intellekt.
Hendes lige så begavede og viljestærke datter Miriam flygter fra sin mors indflydelse og bliver en del af den gryende modkultur i Greenwich Village, hvor hun danner par med folkesangeren Tommy Gogan. Sammen får de sønnen Sergius, som de forlader, mens han er spæd, for at slutte sig til sandinisterne i Nicaragua.
Sergius forsøger som voksen at nå til en forståelse af sin familiemæssige baggrund. Undervejs i sin søgen stifter han bekendtskab med occupy-bevægelsen og finder måske derved en tråd i sit liv, som forbinder ham med sin familie.
"Så ambitiøs som Mailer, så morsom som Philip Roth og så skarp som Bob Dylan … ‘Dissident­parken’ viser Lethems fulde beherskelse af sit talent som romanforfatter, sådan som han ubesværet glider fra historiske perioder til indre verdener … vidende, velskrevet, vis, empatisk, hjertegribende og næsten blottet for nostalgi."
Los Angeles Times

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonathan Lethem
Sideantal: 363
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Dissident Gardens
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Søren K. Barsøe
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 152 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 587 g
Udgivelsesdato: 12 Nov 2015
Oplagsdato: 12 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771294965

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk