Dette er livet

Vis stort billede
Dette er livet

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dette moderne eventyr tager sin begyndelse da romanens hovedperson Aurélie en charmerende smuk og lettere kikset ung dame (og kunststuderende) som led i et kunstprojekt kaster en sten op i luften på en morgentravl plads i hjertet af Paris. Hendes tanke er at følge den person stenen rammer allerhelst en smuk interessant gerne yngre mand forestiller hun sig i et forsøg på skabe et stykke billedkunst om livets tilfældigheder. Hvad hun ikke lige regner med er at stenen havner i en barnevogn og i hovedet på en otte måneder gammel baby. Som Aurélie derefter på mystisk vis får ansvaret for i syv dage.


Der er med andre ord lagt op til at alt nok skal gå galt. Men heldigvis er Aurélie ikke alene hun har sin gode veninde Sylvie sin professor på kunstakademiet med frue til at hjælpe sig - samt et mylder af andre kuriøse overraskende kulørte og tragiske bipersoner der alle griber ind i handlingen med deres egne sære historier.
Samtidig i et afblomstret pornotempel et andet sted i Paris er den internationale kunstkomet Le Machine i gang med at forberede en usædvanlig installation kaldet LIFE. Med sin egen nøgne krop i centrum 24-7 i flere uger vender han op og ned på de konventionelle forestillinger om hvad der er god og dårlig kunst. Og mon ikke de mødes?
Dan Rhodes (født 1972) er engelsk forfatter med en udpræget sans for det groteske de skæve eksistenser og ikke mindst med en særegen evne til at kombinere humor og tragik.
Dette er livet er hans femte roman på dansk. Tidligere er udgivet Timoleon Vieta kom hjem (2004) Den lille hvide bil (2006) Guld (2008) og senest i En sult så dyb (2010).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dan Rhodes
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 139 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 511 g
Udgivelsesdato: 23 Apr 2013
Oplagsdato: 23 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735811

Sprog

Dansk