Det var en lørdag aften

Vis stort billede
Det var en lørdag aften

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dette er fortællingen om Thomas, som bliver forelsket for første gang, skønt han bor sammen med sin kæreste på fjerde år. Dette er fortællingen om en ung piges drømme og tro på skæbnen og på, at de gamle værdier for kærligheden er værd at holde fast i, og at man ikke bare skal følge princippet videre, videre, altid videre, af frygt for at stå alene tilbage i regnvejret ved busstoppestedet, når bussen er kørt! Den første kærlighed følger os hele livet, tosomheden måske ikke, men man har jo lov at drømme om det, der aldrig blev.

Uddrag af bogen:

Da hun vendte sig mod sin gruppe, gibbede det i mig. Hun var her. Min pige! Hun havde fundet mig, var kommet for at frelse mig. Jeg sænkede paraderne og lod øl være øl. Jeg begav mig hen mod baren. Jeg var sygdomsplaget og ængstelig. Mit hjerte hamrede, og jeg var sikker på, at jeg ikke ville kunne få fremstammet et eneste ord.

Om forfatteren:

JEANNETTE META RASMUSSEN er født i 1980 i Esbjerg og opvokset i Odense. Siden år 2000 har hun været bosat i Holland og Tyskland. Hun ønsker med sine fortællinger at fortælle den gode historie, underholde samt give stof til eftertanke.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeannette Meta Rasmussen
Sideantal: 182
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 303 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2014
Oplagsdato: 06 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793204904

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Det var en lørdag aften Mellemgaard