Det store spring, pb

Det store spring, pb Forstør

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ny roman fra bestsellerforfatteren Jojo Moyes om to mennesker, der umiddelbart intet har tilfælles, men alligevel kommer til at forandre hinandens liv for altid.

I et fattigt hjørne af London vokser pigen Sarah op hos sin kærlige, men strenge morfar. Sammen har de en stor passion for heste, og i en stald under en af byens gamle jernbanebroer har de hesten Boo. Morfaren underviser Sarah og Boo i den ædle ridekunst, som han selv lærte det i sin ungdom i det hæderkronede franske rytterkorps Le Cadre Noir.

Et andet sted i byen bor den succesrige børneadvokat Natasha Macauley i et stort hus, som hun stadig deler med sin charmerende, men umulige eksmand. Natasha har travlt på sit arbejde, men hendes privatliv er noget rod, og da det viser sig, at hun måske har begået en alvorlig fejl i en sag, hun har arbejdet på, begynder hendes liv at falde fra hinanden.


Skæbnen får Sarahs og Natasha stier til at krydses på et tidspunkt, hvor Sarah har hårdt brug for hjælp og Natasha for at gøre noget godt, men spørgsmålet er, om de kan hjælpe hinanden.

Pressen skriver:

>>Moyes er en dreven fortæller, ja måske den bedste på sit felt. <<
- Fyens Stiftstidende

>>Hvis man er vild med Mig før dig , vil man også elske Det store spring . I romanen understreger Jojo Moyes sin status som dronningen af romantiske feel good-romaner. Som forfatter er Jojo Moyes eminent god til at beskrive mennesker og ikke mindst relationerne mellem mennesker. <<
- Anne Juul Andersen, Litteratursiden.dk

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jojo Moyes
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet
Originaltitel: The Horse Dancer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Marianne Linneberg Rasmussen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Cicero
Bredde: 143 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 560 g
Udgivelsesdato: 31 May 2016
Oplagsdato: 31 May 2016
Varefakta
Reference

b-9788763842860

Sprog

Dansk