Det oprørte land

Vis stort billede
Det oprørte land

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Linda og Karl har i deres barndom været udsat for dramatiske hændelser i form af vold, svigt og seksuelt misbrug. De mennesker, der skulle have udgjort den trygge ramme i deres liv, svigter og overlader dem begge til en uvis fremtid.
Imod alle odds møder Linda og Karl som voksne hinanden i en verden, der har forandret sig radikalt. En verden, hvor magt og manipulation er fundamental for overlevelse. Deres personlige styrke og kærlighed til hinanden er essentiel for at nå deres mål: at forlade det oprørte land.
En mand vinder i lotteriet, tanker og refleksioner af en psykopats tilblivelse, en opportunistisk ungersvends eskapader, et makabert mord på en lærerinde, en bandeleders brutale likvidering og en plejefars voldsomme død er begivenheder, der viser sig at være tæt forbundet. Ikke kun til hinanden, men også til omstændighederne i Lindas og Karls liv.
I en eftertænksom eftertid genopfrisker Linda og Karl de voldsomme oplevelser i deres liv. Brudstykker af sandheden finder frem i lyset; det gode er blevet adskilt fra det onde, det mørke fra det lyse, og det er tid til selverkendelse.
På trods af brutal modgang, manipulation, de dramatiske og barske vilkår har de stadig Håb!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Hørup Møller
Sideantal: 165
Sprog: Dansk
Originaltitel: Det oprørte land
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 281 g
Udgivelsesdato: 29 Aug 2012
Oplagsdato: 29 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792893130

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk