Det gyldne bur

Vis stort billede
Det gyldne bur

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Oxford, nutiden: Elizabeth Staveley sidder i læsesalen på Det Orientalske Bibliotek. Foran hende ligger et fragment af en bortførelsesberetning, der har været gemt i århundreder. Elizabeth har i nogen tid ledt efter et spor, der akn kaste lys over den unge Celia Lampreys skæbne, og opildnet af sit værdifulde fund sætter hun sig for at stykke resten af den gådefulde historie sammen.

Konstantinopel 1599

I sultanens harem svirrer rygterne, og sære ting går for sig. Sultanmoderens chefeunuk er blevet forgiftet, og mistro og hemmeligheder florerer mellem haremmets kvinder, der alle er en del af et spil, hvor ingen kan vide sig sikker. Mens der konspireres mod sultanmoderen fra selve haremmets hjerte, spiller hun sit bedste kort i kampen for at lokke sultanen væk fra hans yndlingshustru: en ung, engelsk pige med mækehvid hud.

Uden for paladset vrimler byen med europæiske handelsfold, der kappes om at sikre sig handelsrettigheder. Som repræsentant for den engelske krone har Paul Pindar fået til opgave at overrække et mekanisk vidunder til sultanen, men da dagen nærmer sig, kommer det ham for øre, at en smuk pige med rødgyldent hår befinder sig bag paladsets mure - en pige, der angiveligt ligner hans forlovede, som forsvandt efter et skibbrud for år tilbage.

Det gyldne bur er en overdådig, levende og sanselig fortælling, indhyllet i Orientens dufte og farver. En roman, der fører læseren tilbage i tiden og med ind i de mest private og forbudte dele af en osmannisk harem.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katie / Hickman
Sideantal: 432
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Nic Oxby
Originaltitel: The aviary gate
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ellen Mygind Kristensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Punktum Aps
Udgivelsesdato: 01 Mar 2011
Oplagsdato: 01 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792621122

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Det gyldne bur Forlaget Punktum Aps