Det gode menneske Jesus og skurken Kristus

Vis stort billede
Det gode menneske Jesus og skurken Kristus

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En totalt overraskende ny og kontroversiel genfortælling af Jesusmyten af den engelske bestsellerforfatter hvis forfatterskab med mere end et dusin bøger oversat til dansk næppe behøver nogen præsentation. Pullman er verdenskendt for sine ungdomsromaner i fatasy-genren.

I Pullmans første egentlige voksenroman er Jesus og Kristus to personer. Født samtidig ja tvillinger faktisk vokser de op sammen. Pullman følger nøje de evangeliske beretninger fra Biblen med hele det farverige galleri af personer og episoder. Fortællingens kerne og udgangspunkt er Jesus Kristus-figurens dobbelte karakter: mennesket Jesus og Kristus Guds søn.

Det er historien om hvordan den oprørske anarkistiske og karismatiske Jesus gennem sit korte levned og de åbenbarede mirakler og gerninger han foretager bliver til den bibelske Mesias Guds søn. Men hele tiden og som tiden går fulgt på afstand som en skygge af tvillingebroderen Kristus der gennem sine møder med en gådefuld og ukendt fremmed The Stranger på én gang accepterende og bekymret tøvende usikker og modvilligt påtager sig rollen som iagttagende registrerende krønikeskriver og levnedsskildrer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Philip Pullman
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 130 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 342 g
Udgivelsesdato: 19 May 2010
Oplagsdato: 19 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734043

Sprog

Dansk

Det gode menneske Jesus og skurken Kristus Tiderne Skifter