Det du har om halsen

Reduced price!
Vis stort billede
Det du har om halsen

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

De tolv noveller i DET DU HAR OM HALSEN tager hovedsalig afsæt i nigerianske kvinders oplevelser og erfaringer – kvinder fanget af enten politisk eller religiøs vold, og som kæmper med fortrængning, ensomhed og skuffelse i deres nye tilværelse, deres nye ægteskab - eller efter at have overlevet en tragedie.

I novellen En privat oplevelse bliver en ung medicinstuderende vidne til voldelige optøjer og skjuler sig sammen med en muslimsk kvinde, hvis stolthed og tro tvinger hende til at konfrontere sin egen frygt. Den unge mor i Imitation er bange for, at det komfortable liv i Philadelphia står for fald, da hun opdager, at manden har flyttet elskerinden ind i deres hjem i Lagos. I I morgen er for langt væk afslører en kvinde de foruroligende omstændigheder omkring sin brors død. I titelnovellen skildres den kvælende fornemmelse en ung nigeriansk pige oplever, da hun flytter til et Amerika, der viser sig at være alt andet end, det hun havde forestillet sig.

DET DU HAR OM HALSEN er tolv øjenåbnende historier om de bånd, der binder mænd og kvinder, forældre og børn, Nigeria og Vesten sammen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Chimamanda Ngozi Adichie
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originaltitel: The Thing Around Your Neck
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Susanne Staun
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 138 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 370 g
Udgivelsesdato: 21 Jun 2010
Oplagsdato: 24 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702079883

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk