Dengang vi drømte PB

Vis stort billede
Dengang vi drømte PB

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Daniel og hans kammerater drømmer om frihed, et bedre liv og om succes med fodboldholdet Chemie Leipzig.
Der er Fred med en straffeattest så lang som en encyklopædi. Der er Pitbull (Stefan), som sælger hvad som helst for at blive høj og er tæt på at slå sin egen far ihjel. Der er Mark, der dulmer tabet af sit hjemland ved at tage en overdosis. Og der er lille Walther, der ender bag rattet i en stjålen bil og kører frontalt ind i en mur.Daniel og hans slæng er 14-15 år, da muren falder. Den ene dag pæne spejderdrenge, den næste dag kriminelle lømler. I Det Vilde Øst står den på tyveri, vold, druk, stoffer, hærværk - og indbrud, især på det lokale bryggeri, hvor Daniel og hans venner mødes og tanker op, inden en ny fest begynder. Deres liv er en endeløs række af destruktive orgier, en mørk rejse igennem forstadens hærgede, øde gader.
Fra side et i Clemens Meyers urovækkende og prisbelønnede storroman håber man, at vinden vender for Daniel og co. Men man aner også, at det er et forfængeligt håb. Dengang vi drømte er Submarino eller Trainspotting på tysk; en realistisk, hårdtslående og konstant underholdende roman, der tager læseren helt ned i gulvhøjde i et stykke virkeligheden, som også er en del af historien om det forenede Tyskland.
”Clemens Meyers roman er en genforeningsroman – mig bekendt – helt uden sidestykke (…) fordi den meget diskret lægger en dybde ind i billedet, så historien om ødelagt leipzig-ungdom bliver til en evig fortælling om løgnen, det sande og om blindhed. Fortjener klassikerstatus.” Thomas Thurah, Politiken.
”Det er ganske enkelt stor litteratur (…) en litterært foruroligende og fandenivoldsk kraftpræstation, der må finde vej til hylden med moderne europæiske klassikere.” Tonny Vorm, Information.
***** Jyllands-Posten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Clemens Meyer
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: People'S Press
Bredde: 140 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 653 g
Serie: ,
Udgivelsesdato: 24 Oct 2011
Oplagsdato: 24 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771086188

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Dengang vi drømte PB People'S Press