Dengang vi drømte

Vis stort billede Tilføj
Dengang vi drømte

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Leipzig, det tidl. DDR, efter murens fald:
Daniel og hans kammerater drømmer om frihed, et bedre liv og om succes med fodboldholdet Chemie Leipzig.
Der er Fred med en straffeattest så lang som en encyklopædi. Der er Pitbull (Stefan), som sælger hvad som helst for at blive høj og er tæt på at slå sin egen far ihjel. Der er Mark, der dulmer tabet af sit hjemland ved at tage en overdosis. Og der er lille Walther, der ender bag rattet i en stjålen bil og kører frontalt ind i en mur.
Daniel og hans slæng er 14-15 år, da muren falder. Den ene dag pæne spejderdrenge, den næste dag kriminelle lømler. I Det Vilde Øst står den på tyveri, vold, druk, stoffer, hærværk - og indbrud, især på det lokale bryggeri, hvor Daniel og hans venner mødes og tanker op, inden en ny fest begynder. Deres liv er en endeløs række af destruktive orgier, en mørk rejse igennem forstadens hærgede, øde gader.
Fra side et i Clemens Meyers urovækkende og prisbelønnede storroman håber man, at vinden vender for Daniel og co. Men man aner også, at det er et forfængeligt håb. Dengang vi drømteer Submarino eller Trainspotting på tysk; en realistisk, hårdtslående og konstant underholdende roman, der tager læseren helt ned i gulvhøjde i et stykke virkeligheden, som også er en del af historien om det forenede Tyskland.
Clemens Meyer(f. 1977) er selv bosat i Leipzig. Dengang vi drømteer hans debutroman. Bogen udkom i 2006 på det litterært estimerede Fischer Verlag, den har modtaget adskillige litteraturpriser i Tyskland og været en stor succes hos publikum.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Clemens Meyer
Sideantal: 475
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Henrik Andersen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 158 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 890 g
Udgivelsesdato: 25 Feb 2009
Oplagsdato: 03 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770553049

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Dengang vi drømte People´S Press