Den svære Tilgivelse

Vis stort billede
Den svære Tilgivelse

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

"Den svære tilgivelse" er efterfølgeren til "En tid til helbredelse" og "Barmhjertighedens pris", men kan sagtens læses uafhængigt af de to andre.

I DENNE BOG FØLGER VI TO KVINDER I CHICAGO - PAULA, SOM ER FLYTTET TIL STORBYEN I HÅBET OM AT FÅ DRØMMEJOBBET SOM NYHEDSVÆRT PÅ EN STOR TV-KANAL, OG LINN, DER HAR BORTADOPTERET SIT BARN TIL PAULAS SØSTER OG NU ER KOMMET TIL CHICAGO FOR AT STUDERE.

Begge kvinder møder store udfordringer i deres nye storbytilværelse. Linn har svært ved at få såvel økonomien som kærligheden til at hænge sammen, og Paula bliver involveret i en nyhedshistorie om forbyttede børn, som måske kan hjælpe hendes karriere på vej, men som også begynder at gribe uhyggelig meget ind i hendes privatliv, bl.a. i form af nogle mystiske trusselbreve. Samtidig har hun også sit vaklende ægteskab at tænke på. På et tidspunkt krydses Linns og Paulas veje, og måske har de mere til fælles, end de umiddelbart ville tro…

Ligesom i den foregående roman i serien, Barmhjertighedens pris, spiller abortspørgsmålet også i denne bog en vigtig rolle, og forfatteren sætter det i et interessant perspektiv gennem denne historie.

Uddrag af boganmeldelse af Mette Tvermoes

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Denise Hunter
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Martin Morfjord
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Tvermoes
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 154 mm
Højde: 213 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 590 g
Serie: Nye Højder
Udgivelsesdato: 30 Nov 2011
Oplagsdato: 30 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772478258

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Den svære Tilgivelse Scandinavia