Den som flaskehalsen peger på

Vis stort billede
Den som flaskehalsen peger på

159,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I mange år levede jeg sammen med en alkoholiker og søgte dybt i min sjæl efter min andel i misbruget. Det er der kommet denne fortælling ud af, for aldrig kan vi frasige os vores eget ansvar for det, livet byder os. Jeg måtte til stadighed undervejs sande C.G. Jungs ord, at det, som forbliver i det ubevidste, udspiller sig som skæbne i den ydre verden. Jeg erfarede, at intet er tilfældigt, og alle hændelser knyttede sig efterhånden sammen til et fuldendt hele.

Uddrag af bogen: ”Nej, nej. Du skal tage med.” Nu ligger jeg på knæ, min gud, nu ligger jeg på knæ og trygler ham om at tage med. Himmel og hav står i et, og jeg er slet ikke mig selv. Jeg er så indædt rasende og fortvivlet og kan næsten ikke se nogen vej ud af det. Lige der i dette sårbare øjeblik er tanken om at blive forladt, forlade, at miste, det mest gruopvækkende, jeg kan forestille mig, så jeg synker ned og beder på mine grædende knæ Torben om at tage med, om at oppe sig og holde sig fra flasken resten af dagen.

Om forfatteren: Hanne Trolle (f. 1950) er uddannet lærer, terapeut, drømmeanalytiker og spirituel vejleder. Hun har gennem 37 år dannet par med Torben, der efter et langvarigt alkoholmisbrug tog sig selv af dage. Den som flaskehalsen peger på er baseret på hendes egne dagbogsnoter fra de sidste 15 år af ægteskabet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Trolle
Sideantal: 145
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Camilla Faieq Jensen
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 152 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 276 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2013
Oplagsdato: 02 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793025424

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Den som flaskehalsen peger på Forlaget Mellemgaard