Den sidste nonne

Vis stort billede
Den sidste nonne

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En nonnes kamp for overlevelse i den blodigste og mest skælsættende periode i Englands historie … splittelsen mellem kirke og stat.

Da den dominikanske nonne, Joanna Stafford, hører at hendes yndlingskusine er blevet dømt af Henrik d. 8. til at brænde på bålet, trodser hun sit klosters strikse regler og forlader prioratet for at stå ved sin kusines side. Men skæbnen vil, at hun bliver arresteret for at forsøge at hindre kongens retfærdighed, og sammen med sin far sendt til Tower of London.

For at redde sin fars liv, bliver Joanna nu tvunget til at spionere for den ubarmhjertige biskop af Winchester. Hun får til opgave at finde en magtfuld krone, båret af den saksiske kong Adalstein i 937, som siges at kunne sætte en stopper for Reformationen.

Ledsaget af munken Edmund drager Joanna ud for at søge efter kronen. Hendes søgen bringer hende til Malmesbury Abbey—Kong Adalsteins hvilested—hvor hun blandt andet kommer på sporet af hemmeligheder om Richard Løvehjerte og Katherine af Aragons første mand, Arthur.

Mens Cromwells tropper truer med at lukke hendes priorat, må Joanna beslutte sig for hvem hun kan stole på, for at redde sig selv, sin familie og sit hellige liv.

”En fortræffelig debutroman fyldt med spænding, intriger og spionage.” – Katherine Neville, forfatter til De otte

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nancy Bilyeau
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originaltitel: The Crown
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lene Schiøtt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Punktum
Udgivelsesdato: 02 Oct 2013
Oplagsdato: 02 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792621924

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk