Den rejsende

Vis stort billede
Den rejsende

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
>>Oscar K. skriver blændende om kontroltab, selvmordsdrift og magi ... Bogen er en skøn forviklet , ikke-lineær dannelsesfortælling, der sammenfiltrer fortid, nutid og fremtid, fantasi og fakta, meningsløshed og logik.<< Jyllands-Posten
En grafisk roman af de usædvanlige: Oscar K. opsøger sine litterære forbilleder på en drømmende, rastløs rejse gennem Europa.


Delvis selvbiografisk, delvis fiktiv roman om forfatteren Oscar K.s rejse til de byer, der i begyndelsen af forrige århundrede husede avantgarden og fødte modernismen. En rejse ad skinner gennem forgrenede, eksperimenterende, eksplosive -ismer. Vi møder bl.a. James Joyce i Trieste, Kafka og Meyerink i Prag, Edith Södergran i Skt. Petersborg, de tyske avantgardister i Metropolis, Walter Benjamin i Paris, I.P. Jacobsen i Thisted og ender – måske – i sagnbyen Ekbatana. En grafisk roman om rastløs udlængsel, om behovet for fællesskab og trangen til ensomhed, forrykt elskov og selvmordets mulighed. En ægte grafisk roman, mesterligt illustreret af spanske Nono Granero, kendt fra bl.a. Oscar K.s roman Efterskrift.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Oscar K.
Sideantal: 108
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Nono Granero
Udgiver: Jensen & Dalgaard
Bredde: 279 mm
Højde: 198 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 582 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2013
Oplagsdato: 29 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771510300

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk