Den hvide by

Vis stort billede
Den hvide by

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Udenfor er det frost, og Stockholm er helt hvid. Inde bag luksusvillaens skudsikre ruder sidder en ung kvinde, alene med sin lille datter. Den mand, hun troede ville tage sig af hende, er forsvundet. Inderst inde ved Karin godt, at han ikke kommer tilbage. Hun ved også godt, hvor alle pengene kom fra. At John var kriminel og leder af en bande. At det, han og hans venner lavede, var lyssky, voldeligt – og indbringende.

Hun havde indrettet sig i en ansvarsfri tilværelse, forkælet og forsørget af John. Nu er der kun resterne tilbage. En stor, tom villa, som kongens foged vil sætte på tvangsauktion. En garderobe fuld af dyrt modetøj. En bil med en halv tank benzin.

De ubetalte regninger hober sig op. Og ”familien” som det hedder på mafiasprog – de mennesker hun troede var hendes venner – har ladt hende i stikken. Byen er hvid. Udenfor vælter sneen ned. Hun er alene med Dream og konsekvenserne af sine egne valg.

Karolina Ramqvist (f. 1976) er svensk journalist og forfatter. Med sine to seneste romaner, Hans pige og Altings begyndelse , har hun placeret sig som en af sin generations mest markante forfattere i Sverige.

Den hvide by er en selvstændig fortsættelse af romanen Hans pige, som udkom på dansk i 2009.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karolina Ramqvist
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mikkel Henssel
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Kamilla Jørgensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 133 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 231 g
Udgivelsesdato: 20 Apr 2016
Oplagsdato: 20 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779737525

Sprog

Dansk