Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt - Filmudgave

Vis stort billede
Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt - Filmudgave

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

DEN HUNDREDÅRIGE DER KRAVLEDE UD AF VINDUET OG FORSVANDT er blevet et fænomen verden over. Den kravlede hurtigt ind på bestsellerlisterne, hvor den end udkom, og millioner af mennesker har stiftet bekendtskab med Allan Karlsson, der i hundred år har gjort verden usikker bare ved at være til.

Efter et langt og begivenhedsrigt liv havner Allan Karlsson på det plejehjem, han tror skal blive hans sidste opholdssted på denne jord. Problemet er bare, at helbredet nægter at svigte, og en dag går det hverken værre eller bedre, end at han fylder trecifret. Pomp og pragt venter med borgmester, lokalavis og hele personalet, men Allan vil ikke være med. Han kravler ud af vinduet.

DEN HUNDREDÅRIGE DER KRAVLEDE UD AF VINDUET OG FORSVANDT handler om Allan Karlsson og hans månedlange rejse gennem Sverige. En rejse, der kompliceres af, at han kommer på kant med både politiet og en bande, som er på jagt efter den kuffert, han kom til at tage med sig fra bus- og jernbanestationen. Men bogen er også en rejse gennem 1900-tallet, den uendeligt sorgløse Allan Karlssons livsrejse.

"Underholdende og fornøjelig læsning fra ende til anden. Forfatterens morbror Hans er citeret for følgende: "Jeg har læst værre bras end det." Det har anmelderen også - i den grad." - Politiken

"Læs DEN HUNDREDÅRIGE.....og bliv glad. Eller endnu bedre: Læs højt og gør andre glade." - Fyens Stiftstidende

"...en forrygende morsom historie, konstant overraskende, fuld af dejligt antiautoritær fantasi og herlige beskrivelser...nå, nok snak. Kom hellere hen og hiv den ned af hylden. Det er tid til at læse - og husk forfriskninger, for der bliver ikke mange pauser." - Nordjyske Stiftstidende

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonas Jonasson
Sideantal: 372
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Feature Film Artwork
Originaltitel: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anders Johansen
Oplag: 1
Udgave: 5
Udgiver: Modtryk
Bredde: 146 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 631 g
Udgivelsesdato: 05 Dec 2013
Oplagsdato: 07 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771460858

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt - Filmudgave Modtryk