Den hellige kriger

Vis stort billede
Den hellige kriger

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den bosniske teenager Hazim bliver draget ind i borgerkrigen på Balkan i 1990'erne. Her oplever han, at krig er beskidt og blodig, og at der ikke er plads til nåde over for modstanderen. Hazim udvikler sig til skarpskytte og lærer at overleve i krigszonen.
Freden indfinder sig ved NATO's hjælp, men hvad gør en ung mand efter flere års krig, uden uddannelse og familie? - En gruppe mujahediner, som har hjulpet den bosniske hær i kampen mod serberne, drager videre for at deltage i tjetjenernes frihedskamp. Hazim ser en mulighed for at gøre nytte og bidrage med dét, han er god til... - Den hellige kriger er født.
>>Bogen er en ubehagelig nøgtern, men hårrejsende beskrivelse af moderne krig, hvor det tydeligt fremgår, hvordan våben, uddannelse og information udveksles globalt.
Forfatterens egen uddannelse som soldat og erfaringer fra verdens brændpunkter kommer tydeligt til udtryk i de mange beskrivelser af våbentyper, tortur og kampteknik.
Bogens høje faktuelle niveau gør den nærmest til en lærebog - og samtidig et indblik i en verden, der for de fleste er meget fjern.<<

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klaus Kroll
Sideantal: 311
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bios
Bredde: 147 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 495 g
Udgivelsesdato: 06 May 2008
Oplagsdato: 06 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770560290

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk