Den gyldne søn

Vis stort billede
Den gyldne søn

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Forfatteren til Den hemmelige datter er tilbage med en ny gribende roman om familier, kærlighed og venskab og de forventninger og krav, vi har til os selv og hinanden.

Anil og Leena vokser sammen op i en lille indisk landsby og er uadskillelige, indtil voksenlivet presser sig på, og det bliver tydeligt, at det er to meget forskellige liv, der venter dem.

Anil bliver som den forgudede ældste søn sendt til USA for at færdiggøre sin lægeuddannelse, og selvom livet som nyuddannet læge ikke er nogen dans på roser, nyder Anil friheden i USA langt væk fra familiens krav og er fast besluttet på ikke at vende hjem.

Som datter af fattige forældre ligger Leenas fremtid fast. Hun må gifte sig med den mand, de har fundet til hende, og flytte ind hos hans familie i en fjern landsby. Livet som nygift i et hus, hvor svigermoren og svigerinden regerer, viser sig hurtigt at være fuldkommen utåleligt, og Leena er nødt til at træffe et svært valg for at redde sig selv.

Pressen skriver:

>>Læs denne fremragende, bittersøde samtidsroman, som på én gang er eksotisk og velkendt, og som minder os om, at der for de fleste mennesker indimellem er en dyb kløft mellem det, man ønsker, og det, man får.<<
***** – Femina

**** – Helle Hellmann, Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Shilpi Somaya Gowda
Sideantal: 464
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Emma Graves
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marianne Linneberg Rasmussen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cicero
Bredde: 150 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 722 g
Udgivelsesdato: 03 Feb 2016
Oplagsdato: 03 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763838894

Sprog

Dansk