Den givne dag

Vis stort billede
Den givne dag

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Danny Coughlin er en ung politimand, der dagligt sætter livet på spil med at infiltrere organiserede revolutionære og anarkistiske grupper i Boston, hvor det i årene efter første verdenskrig vrimler med europæiske emigranter. Dannys far er den højtstående politimand Thomas Coughlin, der sammen med andre irske indvandrere udgør ordensmagten i den ­gamle amerikanske storby. Både hans far og hans onkel har høj indflydelse i korpset og dermed på Dannys liv. Men Danny føler sig dybere og dybere splittet mellem sine egne holdninger og familiens forventninger til ham.
Luther Laurence er efter et skuddrama i et sort gangstermiljø på flugt fra politiet og søger tilflugt i Boston. Han må efterlade sin unge gravide kone i Tulsa og knuse deres fælles drøm om en fremtid, der en overgang så lysere ud end for mange andre sorte fra Syden. Luther får arbejde hos familien Coughlin, hvor han møder Danny, og imod alle odds får de to mænd opbygget et usædvanligt stærkt venskab, der kommer til at få afgørende indflydelse på begges fremtid.
I romanen færdes virkelige personer mellem fiktive, og vi møder blandt andre den legendariske baseballstjerne Babe Ruth og den unge, senere så magtfulde, J. Edgar Hoover.
"DEN GIVNE DAG er en dampende varm og med­rivende koloreret historisk roman, man sluger i store, saftige lunser."
Kim Skotte, Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lehane / Dennis
Sideantal: 659
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: The Given Day
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Søren K. Barsøe
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 170 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 50 mm
Vægt: 1066 g
Udgivelsesdato: 24 Mar 2011
Oplagsdato: 24 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779557567

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk