Den fortabte søn

Vis stort billede
Den fortabte søn

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Kristian Massey Møllers nutidsroman Den fortabte søn foregår et sted i det vestlige Jylland. På en gård med far, mor og to drenge, Emil og Peter. Peter skal overtage gården og trimme den til fremtiden. Han får farens fulde opmærksomhed og anerkendelse, mens Emil bliver en besværlig dreng, en outsider. Men med moderen bag sig. Drengestrreger og et fatalt skud med en luftbøsse sender Emil ud på et skråplan. Senere kommer han i smedelære.
Emils liv foregår på trods, tåget og omtumlet og dramatisk.Han er demonstrativt i sin modstand imod faren og Peter. Som smed viser han imidlertid en (guds)benådet evne til at svejse. Og det fører ham og læseren rundt i verden, ud på boreplatforme, til Grønland og endelig til Midtvesten i USA. Her indhentes han af sit liv og vedkender sig, at han er kristen. Men inden det sker, har han for længst mødt Linda – på et værtshus, selvfølgelig, hvor han systematisk søger at gå i hundene. Og har forladt hende og deres ufødte barn. Romanen slutter med at den fortabte søn vender hjem.
Den fortabte søn er en eksistentiel, kristen fortælling om fortabelse og fornedrelse og håb; den rejser det centrale spørgsmål, om et menneske er i stand til at redde sig selv.
Kristian Massey Møller er sognepræst i Odden, på Sjællands Odde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristian Massey Møller
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 25 Mar 2016
Oplagsdato: 25 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770705035

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk