Den danske pige. sc. - (filmaktuel)

Vis stort billede
Den danske pige. sc. - (filmaktuel)

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I 1914 ankommer den unge amerikanske enke Gerda Waud til København for at gå på Kunstakademiet. Her forelsker hun sig i sin lærer, maleren Einar Wegener. De gifter sig nogle år senere og slår sig ned i Nyhavn, hvor de indretter bolig og atelier. Et harmonisk ægteskab og et spændende professionelt parløb tager sin begyndelse.

Da Einar i 1925 accepterer at sidde model for Gerda, så hun kan færdiggøre et billede af en kvinde, skubber de i fællesskab døren op for en tredje person: Den unge pige Lili, der forsigtigt og en smule fortumlet træder ind i deres ægteskab. Det står lysende klart for dem begge, at der inden i Einar findes en kvinde, som kæmper for at komme ud, og Gerda indser, at Einar må tage skridtet fuldt ud og blive kvinde også i fysisk forstand. I Tyskland finder hun en specialist, der vil påtage sig opgaven, og på Dresden Kvindeklinik indleder Einar en række smertefulde kønsskifteoperationer.

David Ebershoffs roman "Den danske pige" tager afsæt i Gerda og Einar Wegeners historie. Romanen er filmatiseret med Eddie Redmayne i hovedrollen som Lili.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Ebershoff
Sideantal: 393
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 154 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 590 g
Udgivelsesdato: 14 Oct 2015
Oplagsdato: 22 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711446911

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den danske pige. sc. - (filmaktuel) Lindhardt Og Ringhof