De syltede børn

Vis stort billede Tilføj
De syltede børn

348,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Fortryllende og foruroligende illustreret roman for voksne, kronen på været fra kunstnerparret Oscar K. og Dorte Karrebæk ...
Ideen til bogværket De syltede børn opstod for Oscar K. og Dorte Karrebæk under et besøg i et anatomisk teater / raritetskabinet i Sankt Petersborg. Ud af de tæt sammenslyngede følelser af ubehag og fascination voksede denne betagende fortælling om en håndfuld mennesker i en post-apokalytptisk tid..
Fortællingen udspiller sig i et ikke nærmere defineret område, i en ikke nærmere defineret tid og efter en ikke nærmere defineret katastrofe: ”Flere år efter blev der i udkantsområderne født førstegenerations vanskabninger, lam med to hoveder, trebenede gæs, børn med to hjerter eller tyste hjerner”.
Over alt det alvorlige, alt det vanskabte, hviler en nøgtern, sørgmodig stemning og hele værket er et atmosfæreeksperiment, der kulminerer i en rejse til og indtræden i det fjerntliggende 'Theatrum anatomicum', der bliver vendepunktet, inden et nyt håb/liv herefter spirer sagte frem.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Oscar K.
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Bog & kassette
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Dorte Karrebæk
Udgiver: Jensen & Dalgaard
Bredde: 191 mm
Højde: 273 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 472 g
Udgivelsesdato: 07 Mar 2016
Oplagsdato: 07 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771512007

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

De syltede børn Jensen & Dalgaard