De savnede

Vis stort billede
De savnede

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

FEM DAGE I NOVEMBER 1920
Mens et opgravet lig af en ukendt soldat transporteres fra slagmarken i Frankrig og hele vejen til London, følger vi tre kvinder, der på hver sin måde kæmper for at få deres liv på fode igen. Fem dage tager den makabre transport af den døde soldat, der skal symbolisere alle de savnede, døde mænd.
Fem dage, der skal vise sig at blive skelsættende for de tre kvinder.
Hettie danser for penge – sixpence for en vals – på det fine Hammersmith Palais for at hjælpe sin mor med at forsørge broren. Han slap levende fra krigen, men er nu kun en skygge af sig selv. Og han skriger sig gennem nætterne.
Evelyn behandler sager for den endeløse række af krigsinvalider, der søger hjælp til dagen og vejen på det arbejdsanvisningskontor, hvor hun er ansat, men hun har i faretruende grad lukket af for sine følelser efter tabet af sit livs store kærlighed.
Ada har mistet sin eneste søn. Nu ser hun ham alle steder, jagter ham gennem gaderne og glemmer alt omkring sig – også sin mand.
En dag lukker Ada en udmattet dørsælger ind i sit køkken. Han er krigsveteran, og han bærer på en dyb hemmelighed. En hemmelighed, der binder disse tre kvinder sammen – og som på godt og ondt bringer dem videre.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Hope
Sideantal: 284
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originaltitel: Wake
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Bente Kastberg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 166 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 490 g
Udgivelsesdato: 05 Jun 2014
Oplagsdato: 05 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771293159

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk