De forbandede

Vis stort billede
De forbandede

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Princeton, New Jersey, 1905.

Universitetets præsident, Woodrow Wilson, haster oprevet og nervesvækket af sted gennem det dunkle campusområde. Rygtet om en lynchning spreder sig, det samme gør rygterne om hans akademiske fjenders modstand. Men det er ingenting i forhold til det, byen vil komme til at opleve. Det er, som om der er kastet en forbandelse over stedet.

Uskyldige martres i drømme. Princetons elitefamilier rammes hårdt. Deres døtre begynder at forsvinde. Knap har en ung brud sagt ja ved alteret, før hun bliver forført og bortført af en farligt dragende mand, en farveløs europæisk prins som ligeså godt kunne være djævlen selv, og som spreder sin forbandelse over det privilegerede hvide samfund.

Da brudens bror imod alle odds beslutter sig for at finde hende, krydser han veje med nogle af Princetons største personligheder, fra den tidligere amerikanske præsident Grover Cleveland, den unge socialistiske idealist Upton Sinclair, den karismatiske Jack London til tidens mest berømte forfatter Mark Twain. Alle plages de af skæbnesvangre syner.

En monumental historisk roman af en af Amerikas helt store litterære stemmer, en alarmerende fortælling om besættelse, magt og nederlag i det tidlige 20. århundredes Princeton - skillevej for de magtfulde og de fortabte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joyce Carol Oates
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Accursed
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lærke Pade
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 164 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 55 mm
Vægt: 985 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2014
Oplagsdato: 14 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712049364

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk