De andre

Vis stort billede
De andre

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Anna Grue er navnlig kendt for sine anmelderroste romaner om detektiven Dan Sommerdahl og hans meritter. Med novellesamlingen De andre har den populære forfatter bevæget sig ind på en helt ny boldgade.

Med inspiration fra Sartre-citatet ”Helvede er de andre” beskriver hun de små og store katastrofer, der kan opstå, når de andre pludselig blander sig i ens private cirkler.

Mød for eksempel provinskonen Birgit, der vinder en makeover i et dameblad; kontordamen Jette, der oplever sin tilværelse smuldre, mens hun sidder fast i en trafikprop; 83-årige Herman, der har fået nye naboer; Birkerød-pigen Ditte, der flytter til en skole i den anden ende af landet – og forfatteren Helle, der aldrig skulle have involveret de andre gæster på skriverefugiet i sin nye roman ... Og hvad er det for noget med den røde Suzuki Swift, der dukker op i flere af de ti noveller?

De andre er en vedkommende og skarp novellesamling, som kendetegnes af Anna Grues sædvanlige letflydende pen og hendes sans for dygtigt at fange situationer og personer på kornet.

Om forfatteren

Anna Grue debuterede i 2005 med spændingsromanen Noget for noget , der indbragte hende Det Danske Kriminalakademis diplom for fremragende debut. Året efter kom Det taler vi ikke om , og i 2007 udgav hun Dybt at falde , der er første bind i serien om privatdetektiven Dan Sommerdahl. Andet bind, Judaskysset , fulgte i 2008. Kunsten at dø udkom i 2009 og Den skaldede detektiv i 2010.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Grue
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 147 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 354 g
Udgivelsesdato: 25 Jan 2012
Oplagsdato: 25 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740003055

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk