Dåsemakrellen

Vis stort billede Tilføj
Dåsemakrellen

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Makrel, dildo med laserlys, tyndskid, moralske chokoladetømmermænd, sex og alt for må jeans …

Julie har været udsat for det hele og mere til. Hun kan blandt andet fortælle om tun og sex i samme historie. Om en roterende dildo midt i familiefrokosten. Om meget tynd mave i Sydfrankrig. Og om mødet med en mand, der kan rumme det hele.

Med sin bedste veninde, Jessie, på sidelinjen har Julie udviklet sig fra en ensom, sky teenager til noget, der minder om en voksen pige med ét mål i livet: At finde én, hun kan putte sig ind til. Det kommer ikke let til hende, men det kommer.

Dåsemakrellen er en letlæselig strandroman om en ung kvindes klodsede og til tider pinlige søgen efter kærligheden. Julie kan ikke gøre for det, hun kommer bare hele tiden galt af sted. Men fordi hun er dagdrømmer og en anelse naiv, bringer selv de underligste situationer hende ikke ud af kurs.

>>Troels tog hurtigt og hårdt fat i mine ben og gik direkte i gang med at sige alfabetet med tungen. Jeg var nødt til at krumme tæer for ikke at bryde ud i et hysterisk grineflip og bed i stedet mig selv så hårdt i kinden, at jeg på et tidspunkt kunne smage blod. Det var ikke så meget, fordi han brugte alfabet-tricket, det var mere det faktum, at han muligvis ikke selv var klar over, at han sagde det højt imens.<<

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mary Uhrenholt
Sideantal: 229
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sabine Brandt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Jacques Uhrenholt
Fotograf: Thea Heil
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 253 g
Udgivelsesdato: 26 Aug 2015
Oplagsdato: 26 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793308350

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk