Darlah - 172 timer på månen

Vis stort billede Tilføj
Darlah - 172 timer på månen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Det er over 40 år siden, at NASA sendte mennesker til månen. Nu vil de gøre det igen. For at vække interesse for projektet og sikre sig økonomisk støtte lancerer de en international lodtrækning. Tre unge mennesker kan vinde en rejse til månebase Darlah 2, hvor de skal opholde sig en uge.

Millioner af unge tilmelder sig. Månen er på alles læber, verden venter spændt. Og de tre, som vinder, kommer fra så forskellige byer som Tokio, Stavanger og Paris. De hedder Midori, Mia og Antoine, og de interesserer sig ikke ret meget for rumfart.

Inden rejsen begynder, oplever de hver for sig helt uforklarlige hændelser. Og NASA afslører, at månerejsen skal foregå i en kopi af den gamle raket fra 1969. Erfarne astronauter er chokerede.

I Miami på et plejehjem bor en gammel vagtmester, som har arbejdet for det amerikanske forsvar. Han er senil og husker knapt sit eget navn. Det eneste, han ved med sikkerhed, er at ingen nogensinde må rejse til månen igen, for en ny ekspedition kan betyde afslutningen på alt … Nedtællingen er allerede begyndt.

Darlah er en fortælling om tre unge, der leder efter noget andet, noget nyt. Men det er også en gyser fra verdensrummet og en historie om hemmelige sammenhænge, hvad enten de skjuler sig i New York, Normandiet, Tokio eller på månen …

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johan / Harstad
Sideantal: 317
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Darlah
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anne Iversen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 165 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 590 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2016
Oplagsdato: 09 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779557734

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Darlah - 172 timer på månen Klim