Dandy

Dandy Forstør

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

To unge, elegante gentlemen ankommer en junidag i 1901 til godset Manningham i det sydlige England. Den ene er lord Albert, som vender tilbage fra sin ingeniøreksamen i Dresden for at blive slægtens overhoved. Den anden er Sverre, og de har bestemt sig til et liv sammen.

Der er gået mange år, siden Sverre og hans brødre, Lauritz og Oscar, voksede op i en fattig fiskerfamilie i Vestlandet i Norge. Deres usædvanlige tekniske begavelse førte dem til datidens fornemste eksamen som diplomingeniører fra universitetet i Dresden. Lauritz vendte tilbage til Norge, Oscar forsvandt til Tysk Østafrika – og Sverre befinder sig nu med sin elskede lord i det sydlige England, hvor hans kunstneriske talent blomstrer.

De to gentlemen bevæger sig også blandt Londons kunstnere og bohemer, og den frigjorte Bloomsbury-gruppe sætter sit aftryk på både tiden og Sverre.

Men på samme måde som første verdenskrig slog hele tilværelsen i stykker for Lauritz og Oscar, rammes nu Sverre og Albert. Deres verden af skønhed og kunst forvandles til et helvede.

DANDY er andet bind i Jan Guillous romanserie om 1900-tallets Europa.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jan Guillou
Sideantal: 357
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Eric Thunfors
Originaltitel: Dandy
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anders Johansen
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Modtryk
Bredde: 142 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 419 g
Serie: Det Store Århundrede, 2. bind
Udgivelsesdato: 11 Sep 2013
Oplagsdato: 11 Sep 2013
Varefakta
Reference

b-9788771460292

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk