Dage i stilhedens historie PB

Vis stort billede Tilføj
Dage i stilhedens historie PB

125,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

NORDISK RÅDS LITTERATURPRIS 2012

Et ældre ægtepar har indgået en stiltiende pagt om ikke at fortælle nogen om deres fortid. Heller ikke deres tre voksne døtre. Mens han lukker sig mere og mere inde i sig selv prøver hun at bryde ud af isolationen og tavsheden. Hvem var hushjælpen som de begge blev så stærkt knyttet til i en periode men som de pludselig sagde op?

Dage i stilhedens historie er et stramt fortættet familiedrama om fortielse og tavshed. Om kærligheden mellem to mennesker som har foretaget vigtige valg som de definerer hele deres tilværelse ud fra for så at opdage at noget ikke lader sig overse. Fortiden dukker ikke bare op igen den har hele tiden været der.

Merethe Lindstrøm har siden sin debut i 1983 udgivet flere romaner og novellesamlinger. Hun blev i 2007 første gang nomineret til Nordisk Råds litteraturpris for novellesamlingen Gjestene. Men med Dage i stilhedens historie fik hun denne prestigefyldte pris for årets bedste skandinaviske skønlitterære udgivelse i 2012. Romanen er hendes første udgivelse på dansk.

Dage i stilhedens historie har tematisk slagkraft som et trykluftsbor men er sprogligt så finstemt som en fjervægt." - Morgenbladet

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Merethe Lindstrøm
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 128 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 246 g
Udgivelsesdato: 01 Oct 2013
Oplagsdato: 01 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779736283

Sprog

Dansk

Dage i stilhedens historie PB Tiderne Skifter