Citronmåne

Vis stort billede
Citronmåne

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Martin bor alene i et lille husmandssted i Midtjylland efter sin mors død. Han lever et enkelt liv og passer sit arbejde på den lokale kartoffelmelsfabrik. En dag kommer Martin hjem og finder Jesus stående på en mark bag huset. Dette bliver starten på en række hændelser, som gør, at Martin bliver nødt til at tage sit eget jeg og liv op til fornyet overvejelse. Da endnu en gæst pludselig banker på døren, falder Martins verden efterhånden fra hinanden.
Per Orup har skabt en på alle måder unik, provokerende og nyskabende fortælling om alt det vigtige i livet. På overfladen er Citronmåne en helt igennem urealistisk, samfundskritisk farce om faren ved at lukke sig inde i sin egen tro og misbruge den til at retfærdiggøre sine handlinger. Bogen er dog mere end noget andet et opgør med litterære smagsdommere, og Per Orup rejser det helt store spørgsmål: Hvor langt kan man gå i fiktionens navn?
Per Orups debutroman er samtidig startskuddet på et helt nyt koncept indenfor litteraturen, som har fået navnet Doghouse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Orup
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fimbul
Bredde: 132 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 243 g
Udgivelsesdato: 06 Apr 2014
Oplagsdato: 06 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793142282

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk