Chikitín og co.

Reduced price!
Vis stort billede
Chikitín og co.

159,20 kr

-20%

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Debutroman der elegant sammenfletter tre personers historie i en nutidig ramme omkring Barcelona, Spanien. Chikitín & co. handler om den excentriske linedanser Chikitín, den forvirrede guideskribent Roma og den kendte forfatter Don Enrique alias Enrique Vila-Matas.
Chikitín er flygtet til Sevilla i Spanien, hvor han gemmer sig for dem, som slog hans far ihjel. Tre år efter ankomsten til Spanien møder han Don Enrique i Barcelona. Linedanseren og forfatteren har umiddelbart ikke ret meget til fælles, men de bliver alligevel knyttet til hinanden.
Chikitín møder danske Roma, som er i Barcelona for at skrive en alternativ guide til Cataloniens hovedstad. Kort efter mødet forsvinder Chikitín dog sporløst. Roma må vælge: Vil hun bruge tiden på at lave sin bog færdig og være sammen med sin kæreste, eller vil hun lege detektiv og lede efter den forsvundne linedanser?
Litteratursiden:"De tre hovedpersoners historier flettes elegant sammen, og historien om deres møde er spændende, cool, underholdende og intelligent. Chikitín og co.” er en meget fornem debut ... Det er en fantastisk bog!"
Bogsyn:"En roman der fænger med det samme. Man mærker nemlig, at bag den stramme og præcise udtryksform i handlingen gemmer der sig eksistentielle spørgsmål - hvad skal man vælge? Skal man følge sine planer, sin kærlighed og sit hjerte, eller skal man alligevel forfølge sin nysgerrighed overfor nye muligheder i livet"
Bibliotekerne:"Det er en velskrevet og underholdende debutroman om at finde sig selv og hinanden ... Et miks af en snurrig gavtyveroman og en udviklingsroman".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Sander Larsen
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Anne-Lone Krog Møller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Udgivelsesdato: 15 Sep 2011
Oplagsdato: 15 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791392405

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk