Carrara

Vis stort billede
Carrara

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Carraraer historien om den unge pige Lea, der er i lære som billedhugger i Carrara nord for Pisa i Italien; hendes far Andrea, der er ekspert i antikke sydindiske tekstiler; og hendes mor Marian, som er undersøgelsesdommer og involveret i en retssag mod armeneren Marco Ipranossian, der er anklaget for at have skudt mod en politimester under et indbrud.
Med et helt særligt blik for detaljen fletter Houdart de forskellige personers historier sammen i en række korte kapitler bygget op af sanselige, billedrige sætninger – med de toscanske bjerge og berømte marmorbrud som bagtæppe.
"Med den lille vævre roman ”Carrara” tripper det nye forlag Etcetera graciøst ind på bogscenen."Jyllands-Posten ****
Célia Houdart(f. 1970) er en af Frankrigs nye store litterære talenter. Hun har en universitetsgrad i litteratur og filosofi og arbejdede i mange år med eksperimentelt teater, før hun i 2007 udgav sin debutroman Les merveilles du monde, som blev fremragende modtaget af de franske kritikere. Carrara, som er hendes tredje og seneste roman, blev ligeledes varmt modtaget og modtog i maj 2012 Françoise Sagan-prisen, som uddeleles af en jury bestående af forfattere, kritikere og forlagsfolk til "forårets smukkeste roman".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Célia Houdart
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Patrick Pleutin
Omslagsgrafiker: makereadystudio.com
Originaltitel: Carrare
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Sofie Vestergaard Jørgensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Etcetera
Bredde: 127 mm
Højde: 193 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 145 g
Udgivelsesdato: 23 May 2013
Oplagsdato: 23 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799560400

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk