Carl Christofs Odyssé - roman

Vis stort billede Tilføj
Carl Christofs Odyssé - roman

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Heinz Reichstein blev betaget af farfaren Carls spændende liv, fra han bliver født i Landeshut i Prøjsen til hans alderdom i Slagelse. Heinz Reichstein besluttede at skrive en roman, som tager afsæt i, hvad farfaren fortalte - men han kunne ikke stå for at lade fantasien komme ham til hjælp for at skabe denne fortælling

Carl Christofs Odyssé
handler om den unge Carl, som bliver født i det prøjsiske kongerige i 1896, i en tid præget af kolera og krig. Som nyudlært rebslagersvend drog han ud i det, der nu var blevet det tyske kejserrige, en rejse, der bød på venlige, hjælpsomme mennesker, villige kvinder og slemme banditter.
Når han under sin vandring søgte arbejde, måtte han under tiden tilpasse sandheden til de krav, der blev stillet til ham, og han overdrev bevidst sine kompetencer. Efter et omflakkende liv besluttede Carl sig for at slå sig ned og stifte familie, men han måtte igennem flere mere eller mindre bizarre forhold, før det lykkedes.
Heinz Reichstein tager udgangspunkt i farfarens notater om sit liv; et liv og en tid, der var så fascinerende, at Heinz Reichstein valgte at skrive romanen Carl Christofs Odyssé, krydret med hans egen fantasi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Heinz Reichstein
Sideantal: 297
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 27 mm
Udgivelsesdato: 23 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539595

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Carl Christofs Odyssé - roman Siesta