Canada

Canada Forstør

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Først vil jeg fortælle om det røveri vores forældre begik. Bagefter om mordene som fandt sted senere .

Sådan begynder den nye længe ventede roman fra den amerikanske Pulitzer-prisvinder Richard Ford.

Da 15-årige Dells forældre røver en bank er det for altid slut med hans trygge eller i det mindste velkendte liv. Forældrene sendes i fængsel og hans tvillingesøster Berner stikker af og efterlader Dell alene i Great Falls Montana. Men inden de sociale myndigheder når frem til ham bliver han af en ven af familien smuglet over grænsen til Canada. Her får han husly og arbejde hos den gådefulde hotelejer Arthur Remlinger. En amerikaner som også har lagt sin fortid bag sig.

Oprørt og fortvivlet over forældrenes svigt kæmper Dell med at finde en mening en forklaring på hvordan hans veltilpassede forældre kunne udvikle sig til grove forbrydere? Hvilke hændelser førte til det hvilke samtaler hvilke kompromisser? Hvad får et menneske til helt at miste grebet om sit eget liv? Spørgsmål som til slut bringer ham på kollisionskurs med den uberegnelige Remlinger. Og hvad var hans egen rolle i mordene der senere fandt sted?

Richard Ford (f. 1944) er en af sin generations betydeligste amerikanske forfattere. Han har tidligere udgivet flere romaner og tre novellesamlinger. På dansk er udkommet romanerne Vildt liv (1990) Sportsjournalisten (1995) Uafhængighedsdag (1996) og Som landet ligger (2007) samt novellesamlingerne Kvinder med mænd (1998) og Kvalitetstid (2005).

Richard Ford modtog Pullizerprisen for Uafhængighedsdag.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Richard Ford
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 666 g
Udgivelsesdato: 25 May 2014
Oplagsdato: 25 May 2014
Varefakta
Reference

b-9788779736504

Sprog

Dansk