Café Linda, Argentina

Vis stort billede
Café Linda, Argentina

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den nyuddannede jurist Isabel lever et lykkeligt liv i Danmark, da hun pludseligt modtager et brev, som tvinger hende til at gøre op med sin fortid. Brevet bringer hende til byen Salta i det nordlige Argentina, hvor hun vælger at konfrontere den mor, hun aldrig har haft. Isabel inddrages i korruption og bedrag, men overvældes samtidig af Argentinas sjælevarme befolkning og de pragtfulde farver. Hun må træffe svære valg, som har afgørende konsekvenser, men kan hun det?


Uddrag af bogen ”Undskyld. Hvad spurgte du om?” Han smilte venligt, og hans øjne fik en dybde, så de næsten så sorte ud. ”Jeg spurgte bare, om der var en, der ventede på dig i lufthavnen?” Jeg rødmede, da jeg endelig opfattede spørgsmålet. ”Øhh … nej. Jeg skal videre til Salta for at besøge min mor. Jeg hedder Isabel.” ”Jeg hedder Miguel. Er du selv fra Argentina?” ”Nej, nej. Det er kun min mor. Eller jeg mener, det er kun min far. Min mor er fra Danmark, men bor i Argentina.” Jeg mærkede, at mine kinder stadig var røde. Kunne jeg dog bare slappe lidt af, men det var umuligt. ”Hun må være køn.” ”Hvem?” ”Din mor. Siden hun kan få så flot en datter.”
Om forfatteren Brian Palle Larsen (f. 1966) er uddannet civiløkonom på Syddansk Universitet i Odense. Han arbejder til dagligt som økonomi- og personalechef i en mellemstor, privat eksportvirksomhed. Han har tidligere udgivet romanen Bassebo-sagen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Brian Palle Larsen
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Udgivelsesdato: 10 Jul 2016
Oplagsdato: 10 Jul 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771900231

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Café Linda, Argentina Mellemgaard