Broen

Vis stort billede
Broen

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Broen er en kærlighedshistorieskildret på baggrund af en lille boghan­dels kamp for overlevelse

Molly Allen er single og bor iPortland. Hun længes stadig efter den mand i Tennessee, som hun rejste fra forfem år siden. De havde et helt særligt forhold til hinanden, som hun aldrig harglemt. Ryan Kelly bor i Nashville. Bag sig har han en brudt forlovelse og flereårs turneer med et country-musikband. Han kan stadig for sit indre høre Mollysblide stemme, som opmuntrer ham til at forfølge sine drømme – Molly, som hanaldrig kan glemme. Når minderne trænger sig på, besøger han Broen, den ældsteboghandel i Franklins historiske centrum, hvor han og Molly engang tilbragte såmange timer sammen.

I tredive år har Charlie og DonnaBarton stået bag disken i Broen, hvor folk fra Franklin og omegn altid erblevet mødt med kaffe på kanden, tid til en snak og reoler fulde af gode bøger,selv når det var sløje tider for boghandlere. Men i maj fejede århundredetsoversvømmelse gen­nem byen og ødelagde næsten alle bøger i butikken.

Nu trækker banken tæppet væk underlejemålet på Broen. Modløs og uden at kunne se en ende på problemerne overvejerCharlie det utænkelige, men en voldsom ulykke kommer ham i forkøbet.

Får han en chance til, sker miraklet,trods den dramatiske ulykke og konkursen?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Kingsbury
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Svetlana Uscumlic
Originaltitel: The Bridge
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 139 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 241 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2013
Oplagsdato: 20 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771324488

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk