Brødrene Sisters

Vis stort billede
Brødrene Sisters

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De to brødre, Eli og Charlie Sisters, er hyret af den mystiske og magtfulde Kommandøren. Guldfeberen er på sit højeste i Californien, da de to revolvermænd tager af sted fra Oregon til Sacramento for at finde og tage livet af en vis Hermann Kermit Warm.

Eli er den yngste af brødrene, og selv om han ikke deler sin storebrors forkærlighed for whisky og mord, har han aldrig kendt et andet liv. Men deres offer er ikke nem at få ram på, og mens de rejser dybere ind i guldgravernes land, begynder Eli at stille spørgsmålstegn ved både sin levevej og sin arbejdsgivers motiver.

Patrick DeWitts roman er en både barsk og humoristisk odysse gennem en det vilde vesten, befolket af tabere og snydepelse. Historien om de to brødre, der holder sammen i vold og kærlighed, er en hyldest til den klassiske western, med alt hvad dertil hører af støv, krudtrøg og letlevende damer.

Patrick DeWitt, født 1975 i Canada og i dag bosat i USA, fik sit internationale gennembrud med sin anden roman, BRØDRENE SISTERS, der foreløbig er solgt til udgivelse i 27 lande.

Shortlistet til Man Booker-prisen!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Patrick DeWitt
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Steffen Rayburn-Maarup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 154 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 563 g
Udgivelsesdato: 05 Sep 2012
Oplagsdato: 05 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771087598

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk