Britt-Marie var her! PB

Vis stort billede
Britt-Marie var her! PB

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Britt-Marie er 63 år gammel, da hun forlader storbyen og sin utro stodder af en mand efter 40 års ægteskab og flytter til den lille flække Borg. Det pæneste, man kan sige om hende er, at hun er en gammel, passiv-aggressiv skærebrænder, og det bedste man kan sige om Borg er, at den ligger ret tæt på en offentlig vej.

Byen Borg har lidt store tab under den finansielle krise, forretningerne er lukket en efter en, og nu er der kun til salg-skilte og en grillbar, der stinker af øl, tilbage. Og så den lokale fodboldklub. Da Britt-Marie kommer til Borg, er fodbold det eneste vigtige, det lille samfund har tilbage. Og hvis der er noget, Britt-Marie hader, er det lige præcis fodbold! Det kunne have været en vidunderlig begyndelse på en frisk og fantastiske start, det er det ikke. Men det fører til, at den fodboldhadende ældre dame på en afgørende måde bliver involveret i fodboldklubbens juniorafdeling.

Historien om Britt-Marie er ikke en historie om kærlighed ved første blik, men det er en roman om mennesker, om fordomme, bestik (knive, gafler, skeer), en lille flække, fodbold, frispark og hvordan næsten alting kan fjernes med bicarbonat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Fredrik Backman
Sideantal: 380
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 140 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 421 g
Udgivelsesdato: 01 May 2016
Oplagsdato: 01 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771801668

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Britt-Marie var her! PB People'Spress