Bréac ved den yderste rand - Et Kommissær Bréac-mysterie

Vis stort billede Tilføj
Bréac ved den yderste rand - Et Kommissær Bréac-mysterie

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Forfatteren Karl Bing skriver krimier i den franske stil inspireret af Georges Simenons Maigret-romaner. Han ankommer til Finistère Castle et middelalderslot som oprindelig lå ved Bretagnes atlanterhavskyst men som i 1920'erne blev erhvervet af en excentrisk amerikansk rigmandssøn revet ned og genopført ved Stillehavet i Californien. Her fungerer det nu som konferencecenter og kunstnerrefugium. Bing er rejst dertil for at arbejde på det 13. bind i sin romanserie om politikommissær Bréac fra Quai des Orfèvres i Paris. Men romanen vil ikke som han vil den udvikler sig uventet og på måder han ikke selv forstår. Den virkelighed han befinder sig i kommer mere og mere til at ligne den fiktion han skriver.

I Bings fiktion holder Bréac ferie med sin hustru i Bretagne da der begås et mord på et hotel ude ved havet ved det stormomsuste forbjerg Pointe du Raz. Det er hotellets direktør som er blevet dræbt skudt i baghovedet. Det lokale politi anmoder Quai des Orfèvre om assistance og Bréac sættes på sagen. Men ikke alt er som det synes at være og for første gang i sin karriere må kommissær Bréac med forfærdelse erkende at han måske ikke vil kunne opklare forbrydelsen.

Bréac ved den yderste rand er en mareridtsagtig gyser om en verden som kun består af overflader og hvor intet er som det tager sig ud.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Rønnov-Jessen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 142 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 367 g
Udgivelsesdato: 24 Oct 2013
Oplagsdato: 24 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779736153

Sprog

Dansk

Bréac ved den yderste rand - Et Kommissær Bréac-mysterie Tiderne Skifter