Børnene dernedefra - Fantasifortællinger baseret på virkelige hændelser.

Vis stort billede Tilføj
Børnene dernedefra - Fantasifortællinger baseret på virkelige hændelser.

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Krysta, Pjuske, Knotte og de andre lever i Sydslesvig. 2. verdenskrig er lige slut. Der sker de mærkeligste ting omkring dem, som de må forholde sig til.

Børnene dernedefra er 12 mosaikker om, hvordan dansk-tyske børn havde det efter 2. verdenskrig. Hvordan deres vilkår var, og hvordan deres sammenhold var. De talte begge sprog, boede i Tyskland, men følte sig stærkt knyttede til Danmark og gik i dansk skole.

Forfatter Kirstin Deckert er selv ”dernedefra”, og det meste af det, børnene kommer ud for i bogens fortællinger, har hun, hendes søster eller deres kammerater selv oplevet.

Bagerst i bogen er der en række spørgsmål som oplæg til samtale og debat mellem børn og deres voksne samt lette researchopgaver til børn. Alder 11-14 år.

”Sch!” Krysta løftede en hånd, og de andre stod og lyttede. Mørket var ved at lægge sig om dem som en kåbe foret med angst. Der var det igen. Råbet. De hørte det alle sammen. Det var ikke noget spøgelse, ikke en fantasi.
”Hjælp!”
En isklo holdt dem fast. Gyset kravlede op ad deres rygge som sære væsener, der fik nakkehårene til at stritte. Fuldmånen stod lysende som en iskugle på himlen og kastede et spøgelsesagtigt skær over søen.
”Hjælp!”
Der var det igen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirstin Deckert
Sideantal: 251
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 147 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 367 g
Udgivelsesdato: 13 Sep 2012
Oplagsdato: 13 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792573995

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Børnene dernedefra - Fantasifortællinger baseret på virkelige hændelser. Skriveforlaget