Bønner for de bortførte

Vis stort billede Tilføj
Bønner for de bortførte

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En besættende fortælling om kærlighed og overlevelse, skrevet af en uforglemmelig debutant.


Ladydi Garcia Martínez er stærk, sjov og smart. Hun er født i en verden hvor det at være pige er en farlig omstændighed. I Guerrero-bjergene i Mexico er kvinderne overladt til sig selv, eftersom deres mænd er draget afsted for at søge lykken andetsteds. Her i skyggen af narkokrigen, dukker lig op i udkanten af landsbyen for blot at få lov at ligge og blive omdannet til jord igen af skorpioner og slanger. Skolegang er af og til muligt; afhængig af om en frivillig kan lokkes væk fra storbyen for et semesters tid.
I Guerrero er det narkobaronerne, som regerer, og mødre forklæder deres døtre som sønner, eller gør dem grimme med uglet hår og sorte tænder i et forsøg på at beskytte dem mod at havne i kartellernes grådige klør. Og når de sorte narkojeeps ruller gennem byen, gemmer Ladydi og hendes venner sig som dyr i huler i deres baghaver.
Mens Ladydis mor formålsløst venter på at hendes mand vender tilbage, drømmer Ladydi og hendes venner om en fremtid, som rummer mere end blot ren og skær overlevelse. Da Ladydi bliver tilbudt arbejde som barnepige for en rig familie i Acapulco, griber hun chancen, og møder der sin første kærlighed. Men da en ven sættes i forbindelse med et mord med tilknytning til narkokartellet, tager Ladydis fremtid en dyster drejning. Kun Ladydis ukuelighed og beslutsomhed bringer håb ind i nogle forfærdelige omstændigheder.
Bønner for de bortførte er et lysende og bevægende portræt af kvinder i Mexicos udkantsområder, og en betagende beretning om de skjulte konsekvenser ved den uigennemskuelige narkokrig. Bønner for de bortførte er en uforglemmelig fortælling om venskab, familie og beslutsomhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jennifer Clement
Sideantal: 260
Sprog: Dansk
Originaltitel: Prayers for the Stolen
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 155 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 441 g
Udgivelsesdato: 03 Sep 2014
Oplagsdato: 03 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845832

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Bønner for de bortførte Hr. Ferdinand