Bogen om Baltimorefamilien

Vis stort billede
Bogen om Baltimorefamilien

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Succesforfatteren Joël Dicker er tilbage med ny stor roman.

Februar 2012: Otte år efter de dramatiske begivenheder i Aurora, tager Marcus Goldman, forfatteren til Sandheden om Harry Quebert-sagen , fra New Yorks isnende kulde til det tropevarme Florida for at skrive sin næste roman. Denne gang vil han skrive om sin egen familie.

Da Marcus voksede op, var der to Goldman-familier: Marcus egen middelklassefamilie i New Jersey og den succerige, velhavende og glamourøse del af familien, som boede i en forstad til Baltimore, og som Marcus nærede en grænseløs beundring for. Han besøgte dem, så ofte han kunne, for at være sammen med sin fætter Hillel og den jævnaldrende Woody, som hans onkel og tante havde taget til sig og reddet fra et liv på gaden. Sammen var de Goldman-trioen, uovervindelige og tætte som brødre. Og så var der nabopigen Alexandra, der drømte om at blive popstjerne og som havde en uendelig tiltrækningskraft på de tre drenge. De fire var hinandens bedste venner, lige indtil fascaderne langsomt begyndte at krakelere og alting en dag gik frygteligt galt. Lige siden den dag i 2004 har Marcus været hjemsøgt af spørgsmålet: Hvad var det egentlig, der skete med Baltimorefamilien?

I sin nye roman går Joël Dicker i dybden med nogle af de karakterer, som vi lærte at kende i Sandheden om Harry Quebert-sagen , og giver os samtidig et nært og underholdende portræt af en amerikansk familie i et morads af hemmeligheder, konflikter og skævnesvangre beslutninger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joël Dicker
Sideantal: 500
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: Le livre des Baltimore
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Niels Lyngsø
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosinante
Udgivelsesdato: 20 Oct 2016
Oplagsdato: 20 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763845885

Sprog

Dansk

Bogen om Baltimorefamilien Rosinante