Bjergets skygge - Shantaram 2

Vis stort billede Tilføj
Bjergets skygge - Shantaram 2

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

!!!!!!! NYT MAVEBÆLTE KAN BESTILLES DIREKTE HOS FORLAG !!!!!!!

Bjergets skygge begynder i det myldrende og pulserende Bombay, to år efter begivenhederne i Shantaram , hvor millioner af læsere verden over blev præsenteret for Lin, den australske flygtning, som slår sig ned i slummen i Bombay og bliver hyret til at forfalske pas for mafiaen. I Shantaram mistede Lin to personer, han elskede: sin faderfigur, Khaderbhai, der døde, og sin sjæleven, Karla, der havde giftet sig med en indisk mediebaron. Lin er kommet tilbage til et meget forandret Bombay. Mange af vennerne er borte, og nye mafialedere har viklet mafiaen ind i voldelige intriger, som eskalerer. En hellig mand udfordrer Lin. Alt, hvad han troede, han vidste om kærligheden og livet, bliver sat på prøve. Men Lin kan ikke forlade byen: Karla og et skæbnesvangert løfte holder ham fast.

Og dermed er Shantarams læsere tilbage, hvor de ønsker at være – fastholdt i Gregory David Roberts’ magiske fortællergreb.

Bjergets skygge er en storslået fortælling om jagten på identitet i en omskiftelig verden af brutalitet, kulturforskelle og hjemløshed. Det er en altopslugende roman som spænder fra røveri og gangsterhistorie til kærlighedsroman og skæbnedrama. Livsklogt og stærkt vanedannende!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gregory David Roberts
Sideantal: 853
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Kali Yantra, 2015 by Harland Miller
Omslagsgrafiker: WERKs Grafiske Hus A/S
Originaltitel: The Mountain Shadow
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Nanna Birch
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nb Books
Bredde: 163 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 48 mm
Vægt: 1036 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2016
Oplagsdato: 14 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791955150

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Bjergets skygge - Shantaram 2 Nb Books