Bjerget bag huset

Vis stort billede
Bjerget bag huset

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Marin County, Californien 1979.
Det er en varm og tør sommer. Da flere piger bliver fundet døde på bjerget bag Rachel og hendes 11 årige søsters hjem, får deres kronisk utro far sagen.
Pigerne tilbringer de lange sommerdage med at fantasere og prøve at finde ud af, hvem der er ”The Sunset Strangler”.
Imens synker deres mor længere og længere ned i en depression efter skilsmissen fra deres far. Tiden går, og flere piger bliver fundet myrdet på bjerget bag huset – søstrene kan kun se til, mens deres far gang på gang mislykkes i at fange morderen. Rachel beslutter sig for, at kaste sig ud i et livsfarligt spil for at fange morderen. Et spil der ender med at ødelægge farens karriere og ændrer alt, for alle hun elsker …
Tredive år senere, er Rachel overbevist om, at det er den forkerte der blev dømt for mordene og hun vender tilbage til bjerget, med en ny plan for at fange ”The Sunset Strangler”, og for at give hendes far den oprejsning, som han fortjener. Det er en plan, som afslører mere, end hun nogen sinde kunne have forstillet sig – en gammel dybt begravet familiehemmelighed.

Huset bag bjerget er lige så meget en thriller, som den er et familiedrama. Det er en stærk historie om en ung piges første seksuelle erfaringer, om at blive voksen, om de stærke bånd mellem søstre, om tillid og om en datters ødelagte forhold til sin far.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joyce Maynard
Sideantal: 336
Sprog: Dansk
Originaltitel: After here
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Didde Gaardsted
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Harpercollins Nordic
Udgivelsesdato: 31 Jul 2016
Oplagsdato: 31 Jul 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793400344

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Bjerget bag huset Harpercollins Nordic