Bjergenes velkomst (storskrift) - en fortælling om en by og dens mennesker

Vis stort billede
Bjergenes velkomst (storskrift) - en fortælling om en by og dens mennesker

699,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Storskrift
1 bind
‘Bjergenes velkomst’ er en fortælling om en by og dens mennesker. Et anderledes portræt af en lille flække midt i Wales. Den kan læses som en guide, som en smuk skildring af mødet med en anderledes kultur, eller som skægge, skæve (og alvorlige) historier om et andet land, en anden kultur og en anden natur.

Dette er fortællingen om en by og dens mennesker.
En personlig fortælling.
Min fortælling.
Det er nu næsten tredive år siden, jeg en stegende julidag mere eller mindre tilfældigt ankom til byen Tregaron i Wales.
Den lørdag så jeg byen som endnu en overnatning, endnu en aften, hvor jeg lettere tilbagetrukket i et hjørne af bardisken – helst med ryggen mod væggen – ville slurke et par pints i mig, mens jeg betragtede livet omkring mig, inden jeg sluttede med en maltwhisky og trak mig tilbage til værelset for at kæmpe med de uundgåelige nylonlagner, der gjorde sengen til en glidebane og ikke et hvilested.
Men denne gang gik det anderledes. Jeg fandt noget udefinerligt, noget, der mindede mig om min barndoms Danmark dengang i halvtredserne, hvor livet flød anderledes, mere roligt, måske, men i hvert fald mere overskueligt. Men netop 'mindede om' – ikke 'var som'.
Og jeg fandt mine grønne bjerge, hvor glenter og ravne flænger luften og konkurrerer med fårenes brægen om at fylde ørerne, mens øjnene løber over i alskens grønne nuancer, og vejrtrækningen føles næsten plastisk, når lungerne fyldes med køligklar bjergluft.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Jensen
Sideantal: 258
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 144 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 389 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2015
Oplagsdato: 31 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771297515

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Bjergenes velkomst (storskrift) - en fortælling om en by og dens mennesker Klim