Billy Budd - Og Verandafortællinger

Vis stort billede Tilføj
Billy Budd - Og Verandafortællinger

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bestsellerforfatteren Stephen King har skarpsindigt påpeget, at hvis Herman Melvilles fortælling om skriveren Bartleby havde været hundrede sider længere, ville den og ikke Mark Twains Huckleberry Finn fra 1884 være blevet den første moderne, amerikanske roman.

Herman Melvilles absurd-humoristiske fortælling om den anonyme funktionær, som pludselig en dag nægter at efterkomme sin arbejdsgivers anmodninger med den udødelige replik “Jeg vil helst ikke …”, er den ene af to amerikanske klassikere, der er indeholdt i Flemming Chr. Nielsens syvende bind af Herman Melvilleoversættelser.

I bogen er også mesterværket ‘Billy Budd’ om et justitsmord ombord på et amerikansk krigsskib. Den korte roman, som udkom posthumt i 1924, var med til at cementere Moby Dick-forfatterens status som USA’s svar på såvel Shakespeare som Franz Kafka.

‘Veranda-fortællinger,’ som var Herman Melvilles eneste novellesamling, indeholder seks fortællinger, heriblandt den gotiske hav-gyser ‘Benito Cereno’ om et oprør på et slaveskib og ‘Encantadas’ – Herman Melvilles vilde og poetiske skrøner fra de golde Galápagos-øer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Herman Melville
Sideantal: 442
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jakob Hjort
Originaltitel: The piazza tales, and other prose pieces
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Flemming Chr. Nielsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bindslev
Bredde: 144 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 535 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2012
Oplagsdato: 31 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791299551

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Billy Budd - Og Verandafortællinger Bindslev