Bibliotekarens Virkelige Eventyr

Vis stort billede
Bibliotekarens Virkelige Eventyr

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

"Jeg var fuldt ud tilfreds med mit liv – lige indtil siderne i min historie blev revet ud, før jeg havde chancen for at leve lykkeligt til mine dages ende."

Denne charmerende historie begynder i USA under den økonomiske depression i 1930’erne. Her møder vi Alice Ripley, bibliotekaren som elsker bøger og bruger al sin tid med næsen i en bog. Hendes store ambition i livet er at leve lykkeligt til sine dages ende, ligesom heltinderne gør i alle de bøger, hun læser. Men samtidig ønsker hun også at gøre en forskel i verden, og hvad ligger mere nært end at samle brugte bøger ind til de landsbyer, som ingen har? Mens bunken af bøger stiger, vokser Alices problemer også, for byen hun bor i, er hårdt ramt af depressionen, og da hun både mister sit bibliotekarjob og sin kæreste, føler hun, at siderne i hendes bog bliver revet ud, inden hun nåede til den lykkelige slutning, hun håbede på. For at slippe væk fra landsbysladderen, beslutter hun sig for at aflevere de indsamlede bøger personligt og tager af sted til en lille minelandsby langt væk fra civilisationen – uden elektricitet og rindende vand.

Her bliver den noget virkelighedsfjerne og drømmende hovedperson modvilligt involveret i det virkelige liv, med virkelige udfordringer og med et virkeligt eventyr. Her skal hun bl.a. på hesteryg besøge familier langt inde i skoven og oppe i bjergene, der er mord i luften, sker mystiske ting i området og midt i det hele overrumples Alice af kærligheden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lynn Austin
Sideantal: 464
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Lookout Design
Originaltitel: Wonderland Creek
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Shila Brache
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 140 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 627 g
Udgivelsesdato: 11 May 2014
Oplagsdato: 11 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771325287

Sprog

Dansk

Bibliotekarens Virkelige Eventyr Scandinavia